Turiu tokia problemele ir nlb suprantu kas darosi nesiojamas geras naujas acer poverstation 2 viskas ore bet atsirado problema univere jungiant bevieli.. is pradziu buvo problema su windows7 os bevielio interneto sertifikatu nu sita sutvarkiau tada nebegalejau pasijunkt bevielio... tik kaikuriose auditorijose tiesasaaknt tik dvejose is daugybes rysi viska gaudo kuo puikiausiai jungiuosi prie kito tinklo pagaunamo praso security code tai manau kita pagautu nu bet prie universiteto tinklo niekaip. Suprasciau gal yra kokia apsauga ar kas bet kitu modeliu nesiojamiems no proble signalas gali but kad ir pats silpniausias laisvai jungiasi. nu o mano ir kitu acer turetoju nors tu ka nejungia... isbandziau jau viska nezinau ka dar daryt ar cia kokia pacio kompo apsauga ar koks velnias reik speco pagalbos...
Na cia sunku ka ir patart , priezasciu gali but ivairiu . Man kiek teko naudotis wi-fi problemu neturejau ,mano laptopas irgi acer , kad ir senukas tokiu problemu nebuvo mano os xp SP3 Manyciau tie septinti vindausai sioje situacijoje grybauja.
O tai su sertifikatu tuo viskas tikrai gerai, nes man su juo irgi grybą labai pjovė.. Dar paskui draiverius tikrinau, naujesnę versiją įsirašiau ir pradėjo be problemų veikti